Novetats

 

 Gairebé 50 persones van viatjar amb l’Associació Catalana de Vènding a Venditalia 2018, una edició rècord perquè la fira de referencia del sector a Europa va experimentar un gran creixement d’expositors, visitants i presències internacionals. En la propera edició de Parèntesi hi podreu llegir un ampli reportatge amb anècdotes i moltes fotos.

Us presentem la  formació bonificada de la NOVA LLEI DE CONTRACTES DEL SECTOR PÚBLIC, formació obligatòria i prioritària per autònoms, micropimes i petites empreses que tinguin entre els seus clients a l'Administració Pública o bé tinguin interès d'entrar en aquest àmbit.

La gran oportunitat de posar en valor el sector del vènding

 

 

L’edició de Venditalia de 2018 serà els dies 7 i 8 del pròxim mes de maig i l’ACV organitza un viatge a la Fira de referència del món del Vending a Europa. Amb el motiu del viatge, el dilluns 7 a les 21h, l’entitat catalana organitza entorn del viatge un sopar de germanor a la ciutat de Bèrgam.

Pàgina 1 of 6


Associació Catalana de Vènding Centre de Negocis i Convencions BCIN C/Marcus Porcius, 1 Pol. Ind. Les Guixeres Badalona Barcelona 08915. Contacte: info@acvending.cat 900 82 87 80
Un projecte d'El Ginjol Edicions.