ColaCao Shake, Premi Innovació Carrefour en la categoria de Begudes sense alcohol

21 Septembre 2016

ColaCao Shake ha guanyat el Premi Innovació Carrefour 2016 en la categoria de Begudes sense Alcohol, en la segona edició dels guardons, celebrats el 22 de juny al Palacio de Cibeles.

Producte de la innovació de Calidad Pascual i Idilia Foods, ColaCao Shake és un batut en got dirigit a un públic jove i adult interessat en un snack que sigui fàcil de consumir i transportar i que es pugui prendre tan fred com calent.

L’innovador envàs manté el producte en perfectes condicions i fa que conservi totes les seves propietats a temperatura ambient i a la nevera. ColaCao Shake és de textura molt cremosa, conté cacau 100% natural i es presenta en dos formats: el 0% (sense matèria grassa ni sucres afegits) i normal. És present tant a les màquines de vènding com al començ de proximitat, grans superfícies, benzineres...

Els guardons de Carrefour reconeixen els productes “amb elements innovadors en aspectes com la formulació o l’embalatge i que milloren l’experiència del consumidor”.

  • Social network:


Associació Catalana de Vènding Centre de Negocis i Convencions BCIN C/Marcus Porcius, 1 Pol. Ind. Les Guixeres Badalona Barcelona 08915. Contacte: info@acvending.cat 900 82 87 80
Un projecte d'El Ginjol Edicions.