La junta es reuneix a Ilstant

21 Septembre 2016

La renovada junta de l’Associació Catalana de Vènding (ACV) es va reunir fa uns dies a Avinyó, a la seu de Productos Ilstant, per a començar a treballar amb els objectius marcats a l’Assemblea General de Socis, celebrada a la nova seu, el Badalona Centre Internacional de Negocis- BCIN, el passat 3 de març.

Us recordem quins són els objectius de la nova junta de l’ACV: doblar el nombre de socis mitjançant campanyes de captació i promoció amb l’objectiu de superar els 150 socis; crear un comitè de proveïdors que presentaran idees i propostes a la Junta Directiva per a promocionar els seus productes; crear una fira anual de vènding de reduïda dimensió per tal de poder presentar les novetats dels fabricants siguin socis o no; refundar la imatge corporativa d’ACV i crear un portal online per a difondre les novetats del sector en xarxes socials; promocionar cursos de formació; mantenir i millorar les relacions amb l’administració; realitzar un estudi quantitatiu i qualitatiu del sector a Catalunya; concretar una sèrie de reunions amb el Departament de Salut per a identificar els productes saludables; potenciar el segell AQS Aneda; promocionar el Vènding Solidari a través de campanyes solidàries i de la col·laboració amb entitats benèfiques.

 

  • Social network:


Associació Catalana de Vènding Centre de Negocis i Convencions BCIN C/Marcus Porcius, 1 Pol. Ind. Les Guixeres Badalona Barcelona 08915. Contacte: info@acvending.cat 900 82 87 80
Un projecte d'El Ginjol Edicions.