Vine a conèixer la nova seu de l'ACV

27 Septembre 2016

Les instal·lacions de l'ACV estan a disposició dels associats que ho requereixin. Auditori, sales de reunions o despatxos amb unes condicions especials com a socis de l'ACV.

 
El passat dia 3 de març, els socis de l'ACV van gaudir d'una vetllada molt agradable al BCIN de Badalona en l’entorn de l'Assemblea General de Socis. Els socis i convidats de l’ACV van poder conèixer les instal·lacions del BCIN. L'Assemblea es va celebrar a l'auditori i en la sala annexa es va fer una petita exposició en la que fabricants, proveïdors i operadors van poder conversar tranquil·lament durant tota la jornada.
 
Tal com s'indicava a l'ordre del dia, l'Assambleva començar amb una presentació del president de l'ACV Toni Romero (Vending KFTO) que va donar pas a l'aprovació dels comptes del 2015. La presentació dels comptes anuals va anar a càrrec del comptable de l'ACV que va donar els detalls de la gestió econòmica anual. El Toni Romero, en qualitat de president de l'ACV,va presentar els membres de la junta actual i aquesta va quedar ratificada després de presentar el seu full e ruta en que es platejaven els objectius principals de cara a la propera legislatura.

Les instal·lacions del BCIN estan disponibles per a tots els associats de l'ACV.

  • Social network:


Associació Catalana de Vènding Centre de Negocis i Convencions BCIN C/Marcus Porcius, 1 Pol. Ind. Les Guixeres Badalona Barcelona 08915. Contacte: info@acvending.cat 900 82 87 80
Un projecte d'El Ginjol Edicions.