La junta visita Vending Florence

28 Septembre 2016

Els passats 23 i 24 de setembre es va celebrar a Florència una nova trobada del sector. El president de l’ACV, Toni Romero, acompanyat d’en Francesc Company, Giussepe Cerea i Rafael Cubarsí van assistir-hi amb un especial interès en els canvis fiscals que estan afectant al sector de la distribució automàtica a Itàlia.

 

El proper 1 de gener de 2017 serà obligatòria la transmissió telemàtica i emmagatzematge de les recaptacions a Itàlia. En aquest sentit, el Ministeri d’Hisenda i Finances Italià ha treballat amb les associacions del sector per proporcionar solucions poc traumàtiques a les empreses de vènding que ja disposen, des de l’1 de juliol, d’un servei gratuït per a la correcta transmissió i emmagatzematge.

Per fer més senzill el procés d’adaptació, durant el primer any es podrà fer servir el hardware actual i només serà necessari transmetre les dades telemàticament. A partir de 2018 serà obligatori que totes les màquines siguin capaces d’emmagatzemar i transmetre aquestes dades.

Aquesta és una notícia molt rellevant per al sector de la distribució automàtica a Itàlia, ja que la responsabilitat legal del manteniment i transmissió de les dades és sempre del subjecte passiu.

Tot i que aquesta normativa emana d'una directiva europea, a Catalunya encara no es treballa en aquesta direcció. Tot i amb això, l'ACV està en comunicació constant amb les autoritats tan estatals com autonòmiques.

 

 

  • Social network:


Associació Catalana de Vènding Centre de Negocis i Convencions BCIN C/Marcus Porcius, 1 Pol. Ind. Les Guixeres Badalona Barcelona 08915. Contacte: info@acvending.cat 900 82 87 80
Un projecte d'El Ginjol Edicions.