La junta visita HOSTELCO

28 Octubre 2016

El passat 25 de novembre els membres de la junta de l’ACV es van reunir a l’estand de de cafès Tupinamba en la 18a edició del saló Hostelco, celebrat al recinte Gran Via de la Fira de Barcelona. Juntament amb 560 expositors, Tupinamba va tornar a deixar constància del bon gust i qualitat del seu cafè.

Eugeni Ferigle, responsable de vènding, OCS i exportació de cafès Tupinamba, explicava la importància de formar part del saló Hosteleco "Per a nosaltres és molt important donar a conèixer la nostra dilatada experiència i trajectòria després de més de cent anys en el mercat. Ens dona una oportunitat d’explicar tot allò que sempre ens ha diferenciat: la qualitat i l'estabilitat dels nostres productes".

A més, aquest any cafè Tupinamba presenta les noves línies de càpsules termoconformades i, pel que fa a la hostaleria, tota una nova gamma de tes gourmet en piràmides. "Gràcies a la nostra experiència sabem el que el client necessita per cada segment de mercat. La nostra garantia és sempre una estabilitat amb una constància de cafè amb el mateix gust i lliure d'impureses. A més, ens adaptem a tot un ventall de barreja de cafès que puguin satisfer les necessitats dels consumidors finals", apuntava Eugeni Ferigle com a punts forts de la marca.

I mentre els assistents tastaven els productes Tupinamba, la junta tractava temes de gran importància per l'evolució de l’ACV, com futures col·laboracions, la creació de nous continguts digitals, el nou protocol i etiquetatge del vènding i les diferents novetats de l'Associació Catalana del Vènding. Va ser una jornada intensa que va afavorir, un cop més, el networking i el coneixement.

  • Social network:


Associació Catalana de Vènding Centre de Negocis i Convencions BCIN C/Marcus Porcius, 1 Pol. Ind. Les Guixeres Badalona Barcelona 08915. Contacte: info@acvending.cat 900 82 87 80
Un projecte d'El Ginjol Edicions.