Sopar de l'Assemblea General de Socis

07 Febrer 2017

L'Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat s'encarregarà del sopar de l'assemblea

 
 
El sopar d'enguany ha estat pensat, produït i cuinat amb afecte per l’AGT, sota l’auspici de l’ACV, dues associacions que des de mons i sectors ben diferents defensen interessos semblants, alguns de sectorials, però d’altres basats en valors universals massa vegades oblidats, com l’economia responsable, ètica, l’enaltiment del producte de qualitat, el respecte als processos de producció coherents, la sostenibilitat, etc.

L’AGT és l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat www.agtbaix.cat , nascuda el 2009 i dedicada a la defensa del Parc Agrari del Baix Llobregat i la difusió del consum dels seus productes, treball que poc a poc s’estén a tots els productes de proximitat de les nostres contrades. Treballen amb diferents programes: educatius, formatius, històrics, culturals, patrimonials, etc. Tot i que el més conegut, el que els durà el proper dia 9 de març al BCIN, és el gastronòmic. Eus són els www.quintotapa.cat , i Fires com l’Avícola del Prat, de l’Espàrrec de Gavà, o la Fira Tapa que acaben de realitzar davant el MWC sota el nom L’Hospitalet Experience. Durant aquest mes tenen en marxa el www.marcgastronomic.com

Les activitats que realitzen pretenen arribar a públics ben diferents, amb els QuintoTapa a un públic generalista, a les fires a un de familiar, o com en el cas que ens ocupa: a destacats agents del sector del Vènding. No obstant totes tenen en comú el Producte de Proximitat. Durant aquests anys hem rebut el suport de grans personalitats i de xefs de renom, com Carme Ruscalleda, Paco Pérez, els germans Adrià, etc. Però el nostre gran objectiu i motiu d’orgull és convèncer el petit bar de barri perquè consumeixi els productes del seu entorn, que parli amb el seu pagès, ramader o artesà veí, que es posi d’acord amb ell, i que junts iniciïn un camí empresarial beneficiós per ambdós.

Per tant, tot el que tastareu és de proximitat, no ha patit cap procés d’industrialització, i és possible gràcies al treball anònim de milers de productors de les nostres contrades. I, per descomptat, esperem que us agradi.       

 

L’Hora del Vermut

* Patates xips artesanes amb olives de Les Garrigues

* Coca de recapte del Baix Camp

* Embotits de la plana de Vic

 

La cuina de la iaia

* Croquetes de Pota Blava i croquetes de Carxofa Prat

* Arròs Bomba amb verduretes

* Brandada de bacallà, com la fan a l’Empordà

* Botifarra Ecològica de bages amb mongetes del ganxet, típic del Vallès-Maresme

* Mini Burger de Vedella Bruneta IGP Pirineus Catalans

 

Postres: Crema Catalana

Vins i Caves DO Penedès

 

  • Social network:


Associació Catalana de Vènding Centre de Negocis i Convencions BCIN C/Marcus Porcius, 1 Pol. Ind. Les Guixeres Badalona Barcelona 08915. Contacte: info@acvending.cat 900 82 87 80
Un projecte d'El Ginjol Edicions.