Més de 150 persones participen en l’Assemblea General de Socis de l’ACV

16 Març 2017

L'Assemblea General de Socis 2017 es va clausurar amb un gran èxit d'assistència, socis i col·laboradors van compartir una jornada informal que volia ser un punt de trobada per al sector.

 
 
 

Amb un format renovat, l’Assemblea General de Socis de l’Associació Catalana de Vènding (ACV), celebrada el passat 9 de març a la seva seu, el Badalona Centre Internacional de Negocis-BCIN, va reunir més de 150 persones, entre operadors, proveïdors i visitants. 

 

“Som ambiciosos i ens hauria agradat que haguessin vingut més operadors, malgrat que hi van tenir més presència que l’any passat”, explica Rafael Cubarsí, gerent de l’ACV. Hi va haver una exhibició de baristes i 30 expositors, satisfets perquè van tenir més espai que en l’edició anterior per a muntar els seus estands i exposar les seves màquines i productes. “Tothom va valorar aquest aspecte. L’ACV vol continuar creixent i ja s’està plantejant, de cara al futur, obrir la porta de la fira a actors de fora del sector. Parlo, per exemple, d’hotelers, restauradors... La idea és ampliar les opcions de negocis”, continua Rafael Cubarsí.

 

 

A l’Assemblea General de Socis de l’ACV van assistir diferents autoritats: l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater; Oriol Lladó, primer tinent d’alcaldia; Marcel Mauri, cap de Gabinet d’alcaldia i Comunicació; Àlex Goñi, president de PIMEC Comerç; Carles Gironès,  president del Consell del Vallès Oriental de PIMEC Comerç; Fina Ros, coordinadora territorial de PIMEC; i Francesc Güell, secretari general d’Aneda. 

 

  • Social network:


Associació Catalana de Vènding Centre de Negocis i Convencions BCIN C/Marcus Porcius, 1 Pol. Ind. Les Guixeres Badalona Barcelona 08915. Contacte: info@acvending.cat 900 82 87 80
Un projecte d'El Ginjol Edicions.