Èxit de convocatòria de l’ACV a Vendibérica

13 Novembre 2017

L’Associació Catalana de Vènding va ser present a Vendibérica amb un gran èxit de participació tant pel gran nombre d’expositors associats presents a la fira com per l’acceptació que va tenir l’AVE que va sortir des de les diferents estacions de Catalunya.

 
 
 

Amb l’estand de l’ACV com a centre neuràlgic, els operadors i proveïdors que van viatjar junts cap a IFEMA van poder gaudir d’una jornada de treball llarga i fructífera en la que es van entaular relacions professionals amb els diferents agents del sector.

L’Associació Catalana de Vènding va aprofitar l’ocasió per donar a conèixer els seus serveis a totes les persones que es van acostar a l’estand. Els associats, a més, van rebre un obsequi de part de l’ACV.

Vendibérica va mostrar les novetats del sector i va acollir diferents xerrades tècniques que van posar llum sobre alguns dels aspectes més atractius del vènding.

 

  • Social network:


Associació Catalana de Vènding Centre de Negocis i Convencions BCIN C/Marcus Porcius, 1 Pol. Ind. Les Guixeres Badalona Barcelona 08915. Contacte: info@acvending.cat 900 82 87 80
Un projecte d'El Ginjol Edicions.