Èxit de participació en l’Assemblea General de Socis 2018

22 Març 2018

Més de 180 persones, entre operadors, proveïdors i visitants van assistir a l’Assemblea General de Socis de l’Associació Catalana de Vènding (ACV), celebrada el passat 8 de març a la seva seu, el Badalona Centre Internacional de Negocis-BCIN.

 
 
 
L’Assemblea General de Socis 2018 es va clausurar amb un gran èxit d’assistència, socis i col·laboradors van compartir una jornada informal que volia ser un punt de trobada per al sector. El nombre d’expositors van presentar els seus productes va augmentar i va arribar als 35.
“L’edició passada entre expositors i visitants vam ser unes 120 persones, i ara, unes 180, i també s’ha quedat més gent al sopar. Volem que l’esdeveniment encara creixi més”, explica Rafael Cubarsí, gerent de l’ACV. Entre les novetats va funcionar molt bé l’aposta pels i les caricaturistes: “És un detall agraït. També vam lliurar flors amb motiu del Dia Internacional de la Dona. La sensació general és de satisfacció”.
A l’Assemblea General de Socis de l’ACV van assistir diferents autoritats, entre altres: Àlex Mañas, segon tinent d’alcaldia i regidor de Badalona Pròspera i Sostenible; Jose Luis Calvo, vocal de l’Asociación Vasca de Vending; Raúl Rubio i Yolanda Carabante, president i gerent d’ANEDA, respectivament; Montserrat Ribera, directora de l’Agència Catalana de Consum; Josep Maria Recasens, subdirector general d’Atenció al Consumidor; Joaquim Bernat, cap de Servei de Normativa i Procediment de l’Agència Catalana de Consum, Mariló Gramunt, presidenta de la Junta Arbitral de Consum de Catalunya; Carme Sabaté, Coordinadora d’Usuaris de la Sanitat Pública; ; Isabel Pons, de l’Associació d’usuaris de banc, caixes i assegurances de Catalunya; Salvador Domínguez, president de la Unió de Consumidors de Catalunya; o Maite Torralba, de l’Associació de consumidors de la província de Barcelona.
  • Social network:


Associació Catalana de Vènding Centre de Negocis i Convencions BCIN C/Marcus Porcius, 1 Pol. Ind. Les Guixeres Badalona Barcelona 08915. Contacte: info@acvending.cat 900 82 87 80
Un projecte d'El Ginjol Edicions.