Print this page

NomésVending, adequant-nos a les noves necessitats del sector

21 Septembre 2016

Ens hem reunit amb els responsables de NomésVending, Marc Ávila, tècnic comercial, i Martín Vallejo, cap tècnic, per a reflexionar sobre els serveis de la seva empresa i les noves necessitats del sector.

—Quina importància té la imatge en el vènding?

MARC ÁVILA: Molta. En el nostre cas, utilitzem o creem la imatge corporativa del client en funció de la idea que vol transmetre, i la traslladem a les màquines i les estructures. La imatge és la carta de presentació d’un operador i per això per a nosaltres és tan important oferir-li un acurat ventall de dissenys perquè triï el que millor reflecteix la filosofia de la seva empresa.
MARTÍN VALLEJO: L’estètica de la màquina fa molt perquè una persona es prengui o no un cafè. És determinant per a la seva decisió final. A més, el client sap que disposa d’un suport tècnic que farà que aquesta màquina funcioni correctament i tingui una qualitat òptima.

 

—Quina sol ser l’avaria més comuna?

MARTÍN: El problema més greu és la calç de l’aigua, que provoca el 90% les de les avaries.

 

—Ostres...

MARC: Per això aportem solucions específiques per al tractament d’aigua amb els nostres productes. I amb un filtre en exclusiva.

 

—Quina és el vostre compromís amb el client?

MARC: El servei integral.
MARTÍN: Resolem les incidències i cobrim les seves necessitats perquè li oferim, com ha dit en Marc, els màxims serveis possibles.
MARC: Fins i tot, li venem les màquines.

 

—Quina és la principal necessitat dels operadors?

MARTÍN: El que acabem de dir, que tinguin la tranquil·litat de saber que som una empresa que els ofereix els serveis adequats a les seves necessitats.
MARC: L’efectivitat amb el nostre servei.
MARTÍN: La serietat, el tracte personalitzat i una solució immediata als seus problemes.

 

—Què és el que us diferencia de la competència?

MARC: Per exemple, el servei tècnic de fred en la mateixa empresa, sense que el client no hagi de moure ni màquina ni equips.

MARTÍN: I també som els únics del mercat català que venem sempre recanvis originals i els entreguem en 24 hores.

 

Abans parlàvem de la importància de la imatge, i suposo que també és molt important la ubicació de les màquines.

MARTÍN: Jo diria millor l’ambient, l’atmosfera. Em refereixo als coffee corners, és a dir, espais on posem tot el necessari (murals, taules, cadires, estructures, màquines personalitzades...) per a crear l’ambient adequat.    

 

Quan es va fundar l’empresa?

MARC: Som pioners. L’any 2000 ens vam convertir en la primera empresa a oferir servei tècnic multimarca a operadors. Era una necessitat que, en aquell moment, ningú cobria. A partir de l’any 2008...

MARTÍN: Precisament quan vaig aterrar jo a NomésVending, és quan l’empresa s’ha adequat més a les noves necessitats del sector ampliant els seus serveis.

MARC: En els últims anys s’ha fet molt pel vènding i el sector s’ha professionalitzat més en tots els aspectes. Però crec que encara queda molt camí per recórrer.

MARTÍN: Per la nostra part, seguirem ampliant els nostres serveis com hem fet des del primer dia. Pensa que quan vam començar només cobríem el servei tècnic.      

Per curiositat, com us vau conèixer?

MARC: Treballàvem junts en una empresa de vènding. Seria l’any 1995, 1996...

MARTÍN: Ostres, no sabria concretar l’any, però sí que vam treballar-ne sis plegats.

MARC: Tenia clar que si algun dia muntava una empresa, comptaria amb el Martín.

MARTÍN: Ens complementàvem molt bé i per això quan m’ho va proposar no ho vaig dubtar. M’ho va posar molt fàcil.   

  • Social network: